dilluns, 30 de juliol del 2012


Hola!
Em dic Àlex i sóc un gran fan dels Playmobils.
En aquest blog us explicaré les diferents sagues que he fet juntament amb el meu papa I el meu germà petit amb Playmobils.
Com a primera mostra, us ensenyo aquestes fotos de la saga dels ninjes, que és la que estem fent ara.

La primera: al pis de dalt, hi ha el Hokage (cap ninja), al segon pis hi ha una mare i una àvia i al pis de baix hi ha una familia de ninges.



La segona: al pis de dalt hi trobem ,unes alumes i una mestra .Al pis mitjà no hi ha ningú (estan passejant) i al pis de sota una familia molt especial,la familia Cornelius, uns grans ninges.



La tercera: a l’esquerra hi ha en Raruto(que sempre està trist) i la Raruta (que sempre està contenta).I a la dreta l’Esqueletor un gran mestre que té elpoder de l’àcid i la seva filla la Olivia la qual no té cap poder.



Us aniré explicant més coses d’aquí poc.

8 comentaris:

  1. Hola Àlex! M'agrada molt aquest blog, espero que ens expliquis moltes coses. Aquestes cases de suro que surten, les has fetes tu?

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elisa,si us explicare moltíssimes coses.
      Doncs be, aquestes casetes no les he fetes jo sino el meu pare(les vam fer per setmana santa).

      Adeu.

      Elimina
  2. Hola Àlex:

    Benvingut, enhorabona i felicitats! M'agrada el començament del teu bloc, és molt original! (no he vist res semblant a Internet), és molt fresc, espontani, franc, i promet coneixement i moltes novetats sobre un món del que sé molt poc tot i haver jugat amb Playmobil amb el meu fill. El seguiré amb atenció perquè em sembla molt interessant, quan tinguis pestanya per seguidors, si tinc el teu permís, em posaré en ella.

    No parlo català, em sap greu. Però si llegeixo amb calma ho puc entendre més o menys, vaig néixer i em vaig criar a Astúries i la llengua dels meus àvies (bable o asturià) té molt en comú amb el català. Tanmateix, per més seguretat vaig utilitzar el traductor de Google, també perquè aquestes paraules t'arribin en català, així que, si alguna cosa et sona estrany pot ser que sigui pel traductor però, almenys, en aquesta primera vegada volia escriure't en la teva llengua materna.
    Moltes gràcies, Àlex! Una abraçada i molt ànim.

    Adéu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias,Esteban!
      Voy a intentar descubir cómo añadir la pestaña de seguidores, y te contesto con más calma en unos días!

      Saludos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Por cierto: no sabía de la existencia del bable! ¿Cómo suena?

      Adiós,

      Àlex

      Elimina
    2. De nada, Àlex. ¡De nada! Me gusta lo de la calma, las prisas son malas consejeras, así que no te preocupes, tómate el tiempo que necesites. Además, es tiempo de vacaciones y es bueno que las disfrutes.

      “¿Cómo suena?” Muy buena pregunta, y es curioso, lo que me ha costado responderla. Bueno, en realidad, no estoy seguro de lograrlo pero el vídeo que puedes ver en el enlace que te copio te puede dar una idea bastante buena, a mí me ha gustado mucho y espero que a ti también.
      Por cierto: ¿Has hecho tú las fotos? Están muy bien.

      Una abraçada i bona nit!!!

      http://www.youtube.com/watch?v=Ax7huthzD9c

      Elimina
  3. Hola Esteban:

    Hemos visto el vídeo. Era muy bonito.
    Me ha gustado mucho cuando aparecía la Viquina. Mi mamá dice que sabía que existía el bable, pero que lo había olvidado, y que le ha gustado oírlo y ver los paisajes.

    Por cierto, las fotos las he hecho yo.

    Saludos!

    Àlex



    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Àlex:

      Perdona el retraso, se me fue el santo al cielo.La verdad es que soy muy despistado, a veces me sorprendo de que pueda conducir.
      Por la "Viquina", supongo que te refires a la ternera, allí se llaman "xatos" o "xatas". Por las montañas suelen ser pequeñas, rubias y con bastante pelo, pero muy guapas, a mí me gustan mucho, tienen unos ojos preciosos. Me alegro que os haya gustado el vídeo, y te felicito por las fotos.

      Un abrazo, adeu.

      Elimina