dissabte, 19 de juliol del 2014

PREGUNTES/PROPOSTES RELACIONADES AMB ELS POSTS

Fa molt que no faig ningun post en aquest blog (no es que en tingui més, però). He començat l'ESO i he tingut molta més feina del que m'imaginava, o sigui que perdó altra vegada i agrairia que em tornéssiu a perdonar. La veritat es que amb tants amunts i abaix no ma donat temps de poder dedicar 2 hores al blog seguides, si que tenia algun moment lliure, és clar, però no suficient per fer les fotos, passar-les al portàtil i començar a escriure un altre capítol. Ho sento molt de veritat.

Després de l'institut he volgut descansar una mica (sona molt egoista després de no haver escrit res durat tant de temps) però em feia falta,gracies.

Després de tenir uns quants dies de festa, quedar amb els amics etc..... va  tocar fer neteja de l'habitació (estava "patas arriba") i bé...... com que feia tant de temps que no escrivia i perquè soc un xic despistadillu..... vaig guardar el fort de l'oest a un calaix de sota el llit i tot desmuntat. Perdó.

Això vol dir que fins que no el pugui treure i muntar altra vegada (ara està Muntada una ciutat molt currada) no podré seguir escrivint sobre això. Llàstima, m'agradava molt escriure sobre el Llanero; però això no vol dir que no torni  a redactar mai més sobre ell, en quant acabi d'ordenar petites coses que em falten i torni a recollir la ciutat (altra vegada recollir jajajajajja) seguiré escrivint sobre ell. Us sembla bé?????

Per cert si algú de vosaltres vol veure la ciutat que m'ho digui i li faig 10 fotos i un vídeo i els penjo ràpidament ( 5-10 dies si no estic de vacances o al poble etc...), que això no em costa tant.

Mentrestant no puc treure el fort que us sembla si començo una altra saga  (no l'he començat encara perquè em falta la vostra aprovació), però m'agradaria que contribuíssiu i que em diguéssiu de quin tema us agradaria més (això si, els capítols no serien tan llargs com aquests i així podria intentar escriure més ràpidament).Que us sembla??????????

Sobre el títol d'aquest post es refereix una mica a el que us he explicat fa un moment. M'agradaria que en aquesta nova saga  tots contribuíssim una mica en el seu començament. Com ja us he comentat primer de tot m'agradaria que em diguéssiu de quina temàtica us agradaria que faci el post (romana, medieval, etc..), com us agradarien que fossin els personatges ( un nen, una família, una parella etc....) si es surrealista (un nen que tira foc etc....) realista (un jove que intenta trobar feina etc...) o una barreja ( un jove intenta trobar feina i es troba amb un nen que tira foc). Per últim si voleu que sigui narrador protagonista (jo soc el nen) o omiscent (jo soc el narrador des de fora).

He pensat que així quedarà una saga al gust de tothom. Si decidiu que es una bona idea i voleu col·laborar heu d'escriure un comentari posant les respostes a les preguntes següents:

Temàtica:
    a) Prehistòria (no ho recomano ja que tinc pocs prehistòrics)
    b) Egipcis
    c) Romans
    d) Medievals
    e) Pirates/ Mosqueters (no se com es diu aquesta època)
    f)  Vida quotidiana.
    g) Altres (especifiqueu quina)
    h) Vot en blanc

Personatges:
    a) Nen/nena
    b) Jove/jove
    c) Parella
    d) Famila (2 adults dos nens)
    e) Família ( 1 adult un nen/ena) {o qualsevol altra classe de familia)
    f)  Familia (1/2 avis 2 adults 1 nen/ena)
    g) Altres (especifiqueu quina)
    h) Vot en blanc

Mode:
    a) Realista
    b) Surrealiista
    g) Altres (especifiqueu quina)
    h) Vot en blanc

Narrador:
    a) Protagonista
    b) Omniscent
    g) Altres (especifiqueu quina)
    h) Vot en blanc

L'únic que heu de fer es posar per exemple:

Hola Àlex et deixo les respostes de la enquesta:
T------- c
P-------d
M------g /// les dos combinades
N------a

O alguna cosa similar. Quant tingui almenys 3 volts dels seguidors o d'altres persones que em llegeixin + el meu vot faré una suma de les lletres. Si dos o més coincideixen faré que sigui aquella. Si hi ha que no coincideixen agafaré la que tingui la lletra més alta; per exemple:

un vota (ho escric senzill) :
T a
P c
M b
N a


L'altre vota:

Tb
Pc
Ma
Nc

L'altre vota:

Tf
Pe
Ma
Nb

Les subratllades amb negreta serien les escollides o sigui........

De la vida quotidiana, una parella, realista, amb narrador omniscent ; típica història.

Gràcies per l'espera i espero que escriviu el que preferiu!!!!!!!!!!

PD: Si han passat 20-15 dies aprox i tinc 3 ho faré amb tres però si durant aquests dies m'envien 6 o 7 ho faré amb aquests. No si val votar dos cops. Era una última aclaració

Gràcies i fins una altra!!!!!!!!!

Àlex.







15 comentaris:

  1. ¡Hola! Cuanto tiempo, ya pensaba que no regresarías. Es una pena lo del Llanero, pero bueno, ahí está en reserva, para cuando la puedas seguir. Aquí te dejo mis respuestas a la encuesta. Me gustaría mucho una historia de piratas o egipcios, y protagonizada por un niño, narrando su historia a un amigo o algo así, en la que ocurran cosas raras, con aventuras en lugares fantásticos. Por cierto, comprendo que no hayas podido actualizar el blog, no te preocupes que se entiende. :) Un saludo!

    Temàtica:

    b) Egipcia
    e) Pirates/ Mosqueters


    Personatges:

    a) Nen/nena


    Mode:

    b) Surrealiista


    Narrador:
    a) Protagonista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por comentar. Pues no, todavía no me he retirado jajaja.
      Si que lo del Llanero es una pena, pero volveré a escribir :) sobre sus aventuras. Las temáticas que me has comentado también me gustan; a mi sobretodo la de piratas.

      Por mi ya me iría bien así, ya que tengo mogollón de piratas y nunca los he hecho salir, haber que dicen los otros seguidores.

      Gracias y hasta pronto,

      Àlex

      Elimina
  2. Benvingut, Àlex!
    Me alegra mucho encontrarme de nuevo por aquí contigo, tanto como sorpresa y admiración me ha causado tu post. Es sencillamente impresionante. Y muy generoso por tu parte.
    Agradezco, y mucho, cuantas explicaciones ofreces sobre por qué ha pasado tanto tiempo (para mí es un suspiro) en volver a escribir en tu blog. Pero, personalmente, no me siento merecedor de ellas, faltaría más, lo que no impide que las valore porque, entre otras cosas, dicen mucho y bueno de ti, y siempre resulta sumamente agradable descubrir estas cosas, así pues: Moltes gràcies!

    Ya que nos dan margen (gràcies de nuevo), prometo pensar seriamente en tu propuesta y contestarte la semana próxima. Entre tanto recibe un fuerte abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Esteban:

      Yo creo que después de no escribir durante casi un año si que es debido dar explicaciones y disculparse tanto, pero me alegro de que me hayas entendido, siempre satisface leer tus comentarios, me sirven da apoyo jajajaja.

      Espero tu respuesta. Gracias.
      Con la tuya ya tendré 2 aseguradas el mismo día del post :)

      Hasta entonces,

      Àlex

      Elimina
  3. Hola Àlex:

    Creuràs que aquest matí pensava en aquest blog?? Bé, les meves preferències són:

    a) Prehistòria
    e) Pirates/ Mosqueters
    f) Vida quotidiana.

    Personatges:

    g) Família amb cosins

    Mode:
    a) +b) Realista amb barreja de surrealista

    Narrador:
    a) Protagonista

    Fins aviat!!!

    Elisa

    ResponElimina
  4. Gracies Elisa; de fet sembla que aquest comentari l'hagi posat jo jajajaja ja que surt el mateix perfil.

    Gràcies de veritat amb la teva votació ja en tinc 3 en el primer dia. Moltes gràcies a tots :) De veritat que em feia il·lusió fer una saga on tots posessim una part.

    La veritat es que el mode família+cosins no se m'havia ocorregut.

    Gracies altra vegada i fins després,

    Àlex.

    ResponElimina
  5. Hola Àlex!Jo ara faré tercer d'ESO i,la veritat es que no sé si tindré molt de temps...Com es podría dir 'Patas arriba'?Cap per avall?Bé,et deixo les respostes:

    Temàtica:Romans

    Personatges:

    f)Família amb 1/2 avis,2 adults i 1 nen/nena.

    Mode:Realista


    Narrador:Omniscent.

    Espero que et serveixi la meva opinió!

    Petons des de Barcelona!

    ResponElimina
  6. Moltes grracies! La veritat es que estic content de que la gent hagi respost les preguntes de la enquesta i amb el teu suoport crec que ja en tinc 4 0 5. Moltes gracies.

    Sobre el k m'has comentat el que més m'agrada es la temàtica :) tinc bastants romens i no els he fet sortir així que.......

    Bueno, gracies per haver comentat

    Àlex

    ResponElimina
  7. Hola Àlex!
    Aquí está mi respuesta a tu imaginativa, elaborada y generosa encuesta:
    T e / P f / M b / N a
    Moltes gràcies! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tu opinión, Esteban.

      Me gusta lo de los piratas ya que tengo en abundancia y no los he hecho salir antes.

      Saludos,

      Àlex

      Elimina
    2. Bien, Àlex. Olvidé decirte una cosa, aunque no sé si llegaré a tiempo, y es que, si aún no has desmontado la ciudad, me gustaría ver alguna foto, si no te viene mal. Y no hay prisa, claro.
      Gràcies a ti. Una abraçada.

      Elimina
  8. Claro que no me va mal, pero puede que tarde un poquitín más debido a que tengo la habitación llena ahora mismo.¿¿¿¿¿ Te parece bien si incluyo las fotos en el post de la encuesta?????? (mediantes de agosto aprox.)

    Saludos,

    Àlex

    PD: Como me gusta mucho la ciudad tardaré un poco más en desmontarla, además tampoco corre ninguna prisa en tener el fuerte si hago esta saga y gusta a los lectores. ¿¿¿No crees??? ( eso no quiere decir que no vuelva a escribir sobre el Llanero) ¿¿Me entiendes??? Perdón es que no se como expresarme :)

    ¡¡¡¡¡¡Hasta otra!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me parece perfecto, gràcies! Y que disfrutes de tu obra, estoy seguro de que tiene mucho mérito.

      Creo que sí te entiendo, y estoy de acuerdo contigo. Por cierto, te expresas muy bien; se nota que te esfuerzas y lo logras. También que eres una persona humilde y muy respetuosa.

      Cuídate mucho y disfruta de tus vacaciones, Àlex.
      Una abraçada.

      Elimina
  9. Gracias de nuevo Esteban, cuídate mucho tu también,

    Un saludo y que disfrutes de las vacaciones igualmente,

    Àlex.

    ResponElimina